späť 2003/292 vpred
Pozdravné blahoželanie - s personalizovaným kupónom
Katalógové číslo:  292
Autor výtvarného návrhu známky:  Kamila Štanclová
Rytec známky:  Martin Srb
Deň vydania:  30.4.2003
Tlačiareň:  Poštovní tiskárna cenin Praha, a.s., Česká republika
Technika tlače:  rotačná oceľotlač v kombinácii s hĺbkotlačou na TL 8 ks známok a 8 ks kupónov
Rozmery obrazovej časti známky:  30 mm x 23 mm
Náklad známok:  416 000 ks
Autor motívu na FDC:  Kamila Štanclová
Rytec FDC:  Martin Srb
Návrh na pečiatku:  Kamila Štanclová
Tlačiareň FDC:  TAB, s.r.o., Bratislava
Technika tlače FDC:  oceľotlač z plochých platní
Náklad FDC:  6 000 ks


Pozdravné blahoželanie - známka s kyticou kvetov Vám prostredníctvom svojho kupónu ponúka možnosť nechať si vyrobiť vlastné poštové známky s fotografiou podľa Vášho želania. Známkový kupón je určený pre dotlač personalizovanej, obrazovej alebo textovej potlače.
Časť nákladu známok, určená pre voľný predaj a pre FDC, bola vydaná s kupónmi potlačenými logom pripravovanej Medzinárodnej filatelistickej výstavy NITRAFILA 2003 (11.6. - 15.6.2003, Nitra). Známka je platná v poštovom styku s kupónom i bez neho, kupón je samostatne neplatný.
Potlač kupónov (na tlačovom liste s 8 známkami) fotografiou podľa predlohy zákazníka zabezpečuje Slovenská pošta, š.p. OZ TÚP Bratislava. Známky je možné si objednať poštou na Kukučínovej ul. 52 v Bratislave vyplnením objednávkového formuláru alebo osobne na výrobnom pracovisku OZ TÚP. Objednávkové formuláre sú k dispozícii na poštách alebo na www.pofis.sk, kde sa nachádzajú aj obchodné podmienky pre výrobu známok. Pre získanie bližších informácií Vám je k dispozícii Zákaznícky servis Slovenskej pošty, š.p. na bezplatnom telefónnom čísle 0800/122 413 (len z územia SR) alebo nás kontaktujte na adrese personalizovanaznamka@tup.slposta.sk.
Personalizovaná poštová známka prináša adresátovi Váš osobný pozdrav, znásobuje radosť a príjemné prekvapenie z doručenej zásielky, umocňuje slávnostné chvíle, je originálny darček pre Vašich priateľov a výborný spôsob prezentácie pre Vašich obchodných partnerov. Veríme, že Slovenská pošta, š.p. touto poštovou známkou splní Vaše očakávania a prinesie Vám veľa radosti a príjemných chvíľ.
Platnosť známky skončila 31. 12. 2008.

Mgr. Miroslava Sivá
Slovenská pošta, š. p.


FDC
Obsah 1993-2001
Rok 2002
Copyright ©2003 askom